Eteenpäin mennään!

Eteenpäin mennään!

Tämäpäs on ollutkin varsin erikoinen kevät päätöksenteon ja kokousten suhteen. Perinteinen kokousmalli ”istutaan puvut päällä ryhdikkäänä saman pöydän ääressä kahvia juoden” on saanut haastajan.

Kuinka moni tunnistaa ja tunnustaa, että kokousten siirryttyä sähköiselle alustalle, etäkokouksiksi, on puku vaihtunut verkkareihin? Korkokengät villasukkiin? Tyylikäs pikkutakki tai paita kauhtuneeseen, mutta mukavaan kotipaitaan? Kahvi virvoitusjuomaan? Tosin videokokouksiin on joutunut yläosan suhteen vielä panostamaan… Asiat on kuitenkin saatu hoidettua ja päätettyä. Eteenpäin mennään.

Yhdistyksemme kevätkokous siirrettiin syksyyn, mutta hallitus on pitänyt sähköisen kokouksen. Hollolan perussuomalaisten valtuustoryhmä on kevään mittaan kukin tahollaan osallistunut valiokuntien, hallituksen ja muiden toimielinten kokouksiin sekä etänä että paikanpäällä. Asiat on saatu hoidettua ja päätettyä. Eteenpäin mennään.

Nyt odotamme ylemmältä taholta jatko-ohjeita ja -toimia, miten jatketaan. Suunnitelmia on kuitenkin jo syyspuolelle tehty. Mitä ja miten ne toteutuu, sen näyttää aika. Koko poikkeusajan olemme olleet toiminnassa ja yhteydet ryhmämme sisällä ovat toimineet hienosti! Meidän porukassa on ollut koko ajan pieni hurina, tekemisen meininki. Ja kun kohti kuntavaaleja mennään, tuo hurina tulee muuttumaan koko ajan tehokkaammaksi ja voimakkaammaksi. Eteenpäin mennään!

Pia Salo

Kunnanvaltuutettu

Hollola ps taloudenhoitaja

Kirjoitettu 8.6.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa